Όροι & Προϋποθέσεις – Πολιτική Απορρήτου

Διαβάστε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις (“Όροι και Προϋποθέσεις”) προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο https://baronishop.gr (o “Ιστότοπος”) που λειτουργεί από την BARONI ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΕΠΕ, που εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής με ΑΦΜ: 095604388(εταιρεία, “εμάς”, “εμείς” ή “μας”).

Η πρόσβασή σας και η χρήση του Ιστοτόπου εξαρτάται από την αποδοχή και τη συμμόρφωσή σας με αυτούς τους Όρους. Αυτοί οι Όροι ισχύουν για όλους τους επισκέπτες, χρήστες και άλλους που έχουν πρόσβαση ή χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο.

Με την πρόσβαση ή τη χρήση του Ιστότοπου συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των όρων, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση τον Ιστότοπο.

Σύνδεσμοι σε άλλους ιστότοπους

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων ή υπηρεσίες που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από την Baroni.

Η Baroni δεν έχει κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτων. Περαιτέρω αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Baroni δεν θα είναι υπεύθυνη, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκαλείται ή φέρεται ότι προκαλείται από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που διατίθενται στο ή μέσω οποιουσδήποτε τέτοιους ιστότοπους ή υπηρεσίες.

Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτων που επισκέπτεστε.

Λήξη

Μπορούμε να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε την πρόσβαση στον ιστότοπό μας αμέσως, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή ευθύνη, για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου χωρίς περιορισμό εάν παραβιάσετε τους Όρους.

Όλες οι διατάξεις των Όρων που από τη φύση τους θα πρέπει να έχουν ισχύ μετά τον τερματισμό, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των διατάξεων ιδιοκτησίας, των δηλώσεων αποποίησης εγγύησης, της αποζημίωσης και των περιορισμών ευθύνης.

Κυβερνητικός νόμος

Αυτοί οι Όροι θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.

Η αποτυχία μας να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη αυτών των Όρων δεν θα θεωρηθεί παραίτηση από αυτά τα δικαιώματα. Εάν οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί άκυρη ή μη εκτελεστή από το δικαστήριο, οι υπόλοιπες διατάξεις των παρόντων Όρων θα παραμείνουν σε ισχύ. Αυτοί οι Όροι αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ μας σχετικά με τον ιστότοπό μας και αντικαθιστούν τυχόν προηγούμενες συμφωνίες που ενδέχεται να έχουμε μεταξύ μας σχετικά με τον Ιστότοπο.

Αλλαγές

Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση μας, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Εάν μια αναθεώρηση είναι σημαντική, θα προσπαθήσουμε να ειδοποιήσουμε τουλάχιστον 30 ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος τυχόν νέων όρων. Το τι συνιστά σημαντική αλλαγή θα καθοριστεί κατά την απόλυτη κρίση μας.

Συνεχίζοντας την πρόσβαση ή τη χρήση του Ιστοτόπου μας μετά την έναρξη ισχύος αυτών των αναθεωρήσεων, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους όρους. Εάν δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους, σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτούς τους Όρους, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.baronishop.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας. 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες που διατίθενται μέσω αυτού.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Η ιστοσελίδα www.baronishop.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς, καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή/και του www.baronishop.gr ή/και των άνω τρίτων μερών που προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.baronishop.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ‘η δικαιώματος χρήσης τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.baronishop.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας),παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΛΑΤΗ

Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του Χρήστη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password). Κάθε φορά που ο Χρήστης καταχωρεί τα στοιχεία του, του παρέχεται πρόσβαση στον προσωπικό του λογαριασμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία επιτυγχάνεται με ασφάλεια τόσο λόγω της κρυπτογράφησης των στοιχείων κατά την μεταφορά τους στο διαδίκτυο, όσο και της κρυπτογράφησης των στοιχείων στους εξυπηρετητές (servers) της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Κατά τα ίδια πρότυπα, δίνεται στον Χρήστη η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας όσο συχνά επιθυμεί. Μετά την καταχώριση του επιθυμητού κωδικού, ο κωδικός κωδικοποιείται και αποθηκεύεται στα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ για την επιτυχία της μέγιστης ασφάλειας. Για τον λόγο αυτό, ο μόνος που γνωρίζει τον κωδικό Χρήστη είναι ο ίδιος και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητας των κωδικών αυτών από τρίτα πρόσωπα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τον μυστικό κωδικό Χρήστη, παρά μόνο να τον επανατοποθετήσει (reset). Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του εν λόγω κωδικού, ο Χρήστης θα πρέπει να προβεί σε στην άμεση ειδοποίηση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, αλλιώς η τελευταία δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ με κανένα τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των Χρηστών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Ο παρών ιστότοπος (εφεξής site)χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS, με κρυπτογράφηση 128-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές πληροφορίες του Χρήστη, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής κάρτας,του ονόματος και της διεύθυνσης του Χρήστη, έτσι ώστε να μην μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν ή να αλλαχθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.Το πρωτόκολλο TLS (Transport Sockets Layer), είναι ο διάδοχος του διαδεδομένου SSL και σήμερα είναι το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την διασφάλιση της σωστής κρυπτογραφημένης επικοινωνίας μεταξύ δικτυακών τόπων (web sites) και δικτυακών χρηστών, για την ασφαλή μεταφορά κρυπτογραφημένων στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη TLS/SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός Χρήστη και ενός εξυπηρετητή server να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής σε συνεργασία με μια παγκόσμια αποδεκτή αρχή πιστοποιητικού, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με τα πρωτόκολλα TLS/SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/χρήστες απαγορεύοντας παράλληλα, τη πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι εμπιστευτικές και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για την διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δηλώνει ρητώς πως δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει με τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (π.χ. Δικαστήριο κτλ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, γνωστοποιούνται στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. αριθμός πιστωτικής κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από την βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγαλύτερο ακόμα επίπεδο ασφάλειας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.baronishop.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (ονοματεπώνυμο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.baronishop.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές.) Τα στοιχεία αυτά που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, τυγχάνουν αυτομάτως επεξεργασίας και ενσωμάτωσης σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία έχουν προηγουμένως γνωστοποιηθεί στην αρμόδια Αρχή και για τα οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τυγχάνει Υπεύθυνος επεξεργασίας σύμφωνα με το Ν.2472/1997. Ο Χρήστης εγγυάται και φέρει την ευθύνη για την αλήθεια, ακρίβεια, εγκυρότητα, γνησιότητα, συνάφεια και προσφορότητα των Προσωπικών Δεδομένων που γνωστοποιεί στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει αναπτύξει νόμιμα μέτρα προστασίας στις εγκαταστάσεις, τα συστήματα και τα αρχεία της και εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο δύναται να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου.

Σκοπός: Η συλλογή και αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει ως σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ , τον έλεγχο, την βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και/ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Συγκατάθεση Χρήστη: ο Χρήστης συναινεί και αποδέχεται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων των προσωπικών του δεδομένων για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής και έτσι παρέχει την ρητή συγκατάθεσή του στην συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων, όπως περιγράφεται παραπάνω.

Δικαίωμα πρόσβασης/εναντίωσης: Σε οποιαδήποτε στιγμή ο Χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο, διόρθωσης, διαγραφής και προβολής αντιρρήσεων οποτεδήποτε σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν. Εξάλλου, η συγκατάθεση του Χρήστη μπορεί να ανακληθεί σε οποιαδήποτε στιγμή. Για τον λόγο αυτό μπορεί να αποστείλει επιστολή ή e-mail στη διεύθυνση  της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων για προωθητικές ενέργειες: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες και σε όσους διενεργούν αγορές μέσω του site να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κτλ. με την αποστολή διαφημιστικών-ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων. Επιπλέον, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να χρησιμοποιήσει το ιστορικό πλοήγησης του Χρήστη στο site για προωθητικές ενέργειες σε άλλους ιστότοπους εκτός του site της.

Πληροφορίες ή Δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να συγκεντρώνονται αυτόματα (π.χ. όχι μέσω εγγραφής) τεχνικές πληροφορίες που δεν είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες, όταν κάποιος χρήστης επισκέπτεται ή κάνει χρήση της Ιστοσελίδας. Παραδείγματα αυτού του τύπου πληροφοριών που μπορεί να συλλεχθούν είναι ο τύπος του Internet Browser που χρησιμοποιείται από το χρήστη, ο τύπος του λειτουργικού συστήματος του ηλεκτρονικού υπολογιστή που χρησιμοποιείτε από το χρήστη για να επισκεφθεί την Ιστοσελίδα και το domain name της ιστοσελίδας που χρησιμοποιήθηκε από το χρήστη προκειμένου να συνδεθεί με την Ιστοσελίδα.

Χρήση Cookies

Αυτό το site χρησιμοποιεί τεχνολογίες, όπως “cookies” και “pixel tags”Με την πλοήγηση του Χρήστη του site, ο Χρήστης συμφωνεί στη δημιουργία και τη χρήση αυτών. Εάν ο Χρήστης δεν επιθυμεί την χρήση των cookies μπορεί, είτε να τα απενεργοποιήσει, είτε να αποφύγει την πλοήγηση στο site.

Τα cookies είναι μικρά κομμάτια αρχείων σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον περιηγητή browser του Χρήστη όταν επισκέπτεται ένα ιστότοπο. Οι πληροφορίες οι οποίες αποθηκεύονται στον υπολογιστή του Χρήστη μπορεί να περιέχουν στοιχεία όπως ποιες είναι οι σελίδες που επισκέφθηκε ο Χρήστης, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης καθώς και κάποιον τυχαίο και μοναδικό αριθμό αναγνώρισης του Χρήστη. Με την χρήση αυτή, το site είναι σε θέση να αποθηκεύσει χρήσιμες πληροφορίες για την περιήγηση του Χρήστη του site, καθώς και να διαβάσει τις πληροφορίες αυτές ώστε να προσφέρει στον Χρήστη μια ενοποιημένη εμπειρία περιήγησης.

Τα cookies χρησιμεύουν σε ενέργειες όπως ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω:

– Στην διατήρηση της ασφάλειας του Χρήστη, καθώς και την ευκολία περιήγησης του στο site. Σε οποιαδήποτε σημείο κρίνεται απαραίτητη η καταχώρηση προσωπικών στοιχείων του Χρήστη (https protocol), τα cookies βοηθούν στο να ταυτιστούν και να μεταφερθούν τα στοιχεία της προηγούμενης πλοήγησης τους από το περιβάλλον (http). Για παράδειγμα, με αυτό τον τρόπο ο Χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί στο site προσθέτοντας αντικείμενα στο καλάθι του, και αν χρειαστεί να υπάρξει επικοινωνία που περιλαμβάνει οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο (π.χ. αλλαγή προσωπικών στοιχείων, καταχώριση παραγγελίας κλπ.) αυτή να γίνει χωρίς την ενόχληση του ίδιου.

-Στην αποθήκευση προσωπικών ρυθμίσεων και προτιμήσεων κατά την πλοήγηση στο site.

-Στο να αντιλαμβάνεται η ΕΤΑΙΡΕΙΑ πώς αντιδρά το κοινό της και πώς χρησιμοποιεί το site της, με σκοπό να βελτιώσει τις πληροφορίες αλλά και τον τρόπο που προσφέρει την εμπειρία πλοήγησης. Αυτές οι πληροφορίες βοηθούν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ώστε να μπορεί να προσφέρει στοχευμένες υπηρεσίες βασισμένες ξεχωριστά στον κάθε Χρήστη. Για παράδειγμα, εάν ο Χρήστης πλοηγηθεί σε κάποιο επιθυμητό προϊόν, μπορεί να παρακολουθήσει μια διαφήμιση για το αντίστοιχο προϊόν όταν περιηγηθεί αργότερα σε κάποιο ηλεκτρονικό περιοδικό ή blog.

Οι περισσότεροι περιηγητές επιτρέπουν την διαγραφή των cookies και την αποτροπή της δημιουργίας τους για μελλοντική περιήγηση στο ίδιο site. Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι με την αποτροπή αυτή ορισμένες λειτουργίες του site δεν θα λειτουργούν ορθά.

Η Ιστοσελίδα είναι δυνατόν να αξιοποιεί τα cookies  για διαφόρους λόγους, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εξής:

α. Διεξαγωγή ερευνών για στατιστικούς λόγους ή/και για τη βελτίωση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site ή/και για να εκτιμάται η αποτελεσματικότητα του site. Με αυτά τα cookies δεν γίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Παρέχουν στην Εταιρεία ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν στην κατανόηση των ενδιαφερόντων του Χρήστη/Επισκέπτη, καθώς και αν αυτοί έχουν κάποιο πρόβλημα στην πλοήγησή τους.

β. Για λόγους marketing ώστε να καταγράφεται η αποτελεσματικότητα των διαφημίσεων στην Ιστοσελίδα, το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα, καθώς επίσης για την εμφάνιση διαφημίσεων σχετικές με την Ιστοσελίδα και την Εταιρεία σε άλλους ιστότοπους, με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις του Χρήστη στην Ιστοσελίδα.

γ. Δυνατότητα παρουσίασης και λειτουργίας διαφημιστικών μηνυμάτων (banners) σχετικών με τις παρεχόμενες υπηρεσίες της Εταιρείας.

δ. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί υπηρεσίες Google Analytics.

  • Η καθεμιά από αυτές τις υπηρεσίες διαθέτει πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και χρήσης των Cookies και είναι εναρμονισμένες με τον GDPR.
  • Οποιοσδήποτε χρήστης επισκέπτεται το site www.baronishop.gr πρέπει να συμφωνεί με τους όρους χρήσης των Cookies της Google Analytics.

Pixel Tags 

Στην Ιστοσελίδα ενδέχεται να χρησιμοποιούνται μέσα όπως τα αποκαλούμενα “pixel tags” (ετικέτες εικονοστοιχείων), “web beacons” (κωδικοί ιχνηλασίας), “clear GIFs” (καθαρά GIF) ή παρόμοια μέσα. Όλα τα παραπάνω αποκαλούνται από κοινού “Pixel Tags” (ετικέτες εικονοστοιχείων) και αποσκοπούν στη συλλογή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση της Τοποθεσίας και την ταχύτητα απόκρισης.  Με τα Pixel Tags μπορούμε να μετράμε τον αριθμό των χρηστών που επισκέφθηκαν συγκεκριμένες σελίδες της Τοποθεσίας, να παρέχουμε επώνυμες υπηρεσίες και να προσδιορίζουμε την αποτελεσματικότητα που είχαν οι ενέργειες προώθησης ή οι διαφημιστικές καμπάνιες. Όταν χρησιμοποιούνται σε μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που έχουν συνταχθεί σε μορφή HTML, τα Pixel Tags προσφέρουν στον αποστολέα του μηνύματος τη δυνατότητα να ενημερωθεί σχετικά με το εάν και πότε ανοίχτηκε το μήνυμα από τον παραλήπτη.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α. 24% αναλόγως της κατηγορίας του είδους. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας ενώ το www.baronishop.gr επιφυλλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ-ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ

  1. Ο παραγωγός κάθε προϊόντος (εφεξής Προμηθευτής) το οποίο αγοράζετε ευθύνεται για κάθε ζημία που οφείλεται σε ελάττωμα του προϊόντος του. Κάθε συμφωνία περιορισμού ή απαλλαγής του παραγωγού από την ευθύνη του είναι άκυρη. Οι αξιώσεις κατά του παραγωγού για ζημιές παραγράφονται μετά τριετία αφότου ο ζημιωθείς πληροφορήθηκε ή όφειλε να πληροφορηθεί τη ζημία, το ελάττωμα και την ταυτότητα του παραγωγού. Μετά δεκαετία από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου προϊόντος επέρχεται απόσβεση των δικαιωμάτων του ζημιωθέντος κατά του παραγωγού. Σε περίπτωση αμφιβολίας ως προς την ταυτότητα του παραγωγού ενός προϊόντος που προμηθευτήκατε από εμάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.
  2. Κάθε διαρκές καταναλωτικό αγαθό συνοδεύεται με την  έγγραφη εγγύηση του κατασκευαστή του προϊόντος ή της επιχείρησης που εισήγαγε το προϊόν στην ΕΕ ή της επιχείρησης που επιθέτει στο προϊόν τα σήματα της εμφανιζόμενης ως κατασκευαστής. Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στους όρους της παρεχόμενης από τον Προμηθευτή εγγύησης καθώς και στα υπόλοιπα συνοδευτικά έγγραφα και στοιχεία τα οποία με ευθύνη του Προμηθευτή περιλαμβάνονται στα προϊόντα και ιδίως αυτά τα οποία αφορούν πληροφορίες για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων. Ειδικά τονίζουμε τα εξής:
    • Ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρησή του.
  3. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του εντός δεκατεσσάρων ημερών (14) από την ημερομηνία παραλαβής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με κάποιο άλλο προϊόν της επιλογής σας, επιβαρυνόμενοι μόνο τα έξοδα αποστολής.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εξυπηρετεί πελάτες απ’ όλη την Ελλάδα.

H χρέωση αποστολής των προϊόντων κυμαίνεται, ανάλογα με το βάρος και τον όγκο και θα ενημερώνεστε για το τελικό κόστος μεταφορικών πριν από την Αποστολή Παραγγελίας. Οι αποστολές πραγματοποιούνται είτε μέσω της εταιρείας courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

  • Κάθε αποστολή συνοδεύεται από αριθμό εντοπισμού (tracking number) που σας αποστέλλουμε στο email σας.
  • Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται άμεσα σε 1-2 μέρες για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να καθυστερήσουν 1-5 μέρες επιπλέον.
  • Οι τιμές μπορεί να μεταβληθούν λόγω ειδικών προσφορών ή/και ειδικών περιστάσεων. Σε κάθε περίπτωση θα πληροφορηθείτε τα έξοδα αποστολή και αντικαταβολής κατά τη διάρκεια της παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωσή της.

Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελίας σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.